Vissza

Válogatott: Egerben regenerálódott a magyar teqball válogatott

November 16-án Egerbe utazott a 2022-es nürnbergi Teqball Világbajnokságra készülő magyar válogatott. Az összetartás célja volt a pihenés, regeneráció mellett az egymásra hangolódás, közös kikapcsolódás hiszen a csapat hétfőn utazik Németországba és 1 hetet fog eltölteni a helyszínen.

A csapatépítőnek a Szent István Hotel adott otthont, ahol a délelőtt wellnesszel, szaunázással és meleg vizes pihenéssel kezdődött, majd egy közös ebédet fogyasztott el a csapat. A kora délutáni órákban egy igazi kaland vette kezdetét, hiszen 2 csapatra bontva szabadulószobából kellett különböző ügyességi és logikai feladatok megfejtését követően kijutnia a sportolóknak és a stáb tagjainak.

Délután a játékosokat Hudák Balázs, masszőr vette kezelésbe, miközben tovább élvezhette a csapat a hotel wellness részlegének lehetőségeit.

A vacsora helyszínéül a Szépasszonyvölgyben elhelyezkedő, Édeskert Étterem és Fagyizó szolgált. A vacsorát követően elköszönt és mindenki hazaindult.

Az összetartás sorozat utolsó állomása vasárnap (november 20-án) lesz a Teqball székház melletti Dóm-ban, ahol hivatalos fotózással, közös edzéssel, valamint videó elemzéssel zajlik majd a nap.