Vissza

Blázsovics ismét színre lép a tehetségekkel tarkított Hungarian Challenger Series 3. fordulójában

A háromszoros Világbajnok, Blázsovics Ádám visszavághat a hétvégi (02.20) Series 3. fordulójában az előző forduló egyéni számában elszenvedett vereségért. A világranglista 2. helyezett sportolónak egy rendkívül erős mezőnyt kell majd maga mögé utasítania, beleértve páros partnerét Bányik Csabát és a tapasztalt Sipos Árpádot, akik mindketten a világ top 10 játékosai közé sorolhatók. A feltörekvők között szerepel Bakó Ádám, az előző forduló egyéni bajnoka, akinek szintén a szeme előtt lebeg a 2021-es Világbajnokságra való kijutás lehetősége.

Az egyéni kategóriában 28 játékos csap össze, párosban 14 duó és vegyes párosban 10 csapat méri össze tudását Rácalmáson. A páros kategória jelenlegi Világbajnokai, Bányik és Blázsovics bebiztosíthatja indulását harmadik egymás utáni győzelmükkel, a BP Teqers kettőse pedig vérszemet kaphat és visszavághat az előző összecsapáson elszenvedett vereségért.

A vegyes számban Bányik Csabának és Janicsek Zsanettnek mindent el kell követnie, hogy még közelebb kerüljenek céljukhoz, a vb induláshoz, hiszen az 1. fordulóban való váratlan kiesésük esélyt adott a BP Teqers és a Phoenix Teqball Academy egy másik párosa számára is.