Vissza

USA Teqball Tour: Világbajnokaink részvételével startol el hamarosan a Teqball Tour versenysorozat újabb los angelesi eseménye

Három kategóriában 15 ország 69 sportolója, köztük többszörös világbajnokaink mérkőznek meg egymással a május 19-én kezdődő los angeles-i Teqball Tour-on.

A hölgyek páros kategóriájában világbajnok duónkért, a Janicsek Zsanett & Vasas Lea kettősért, valamint a STEQERZ kiválóságárt, Péchy Petráért szoríthatunk, aki a marosvásárhelyi tehetséggel Barabási Kingával alkot egy duót. 

A férfiak páros számában a 4 magyar duónk csap össze a helyi favoritokkal, valamint európai sporttársaikkal:

  • Katz Balázs & Bányik Csaba (Phoenix Teqball Academy SE)
  • Blázsovics Ádám (Phoenix Teqball Academy SE) & Csereklye Martin (Infinity Teqball)
  • Odnoga Mátyás (STEQERZ) & Franczuk Bartomiej 
  • Novák Barnabás & Novák Máté

Vegyes párosban újra együtt láthatjuk a 2019-es világbajnok Janicsek / Bányik duót. A közelgő Európa Játékokon együtt induló Vasas / Katz kettős is bemutatkozik és kipróbálja magát versenyhelyzetben, a dubai torna ezüstérmesei Péchy Petra és Blázsovics Ádám először indul el a kontinensen, Csereklye Martin Barabási Kingával áll asztalhoz, valamint Odnoga Matyás az argentin Fiorella Pellegrinivel az oldalán küzd majd az elsőnek járó trófeáért. 

Bővebb információért és a mérkőzések online nyomonkövetéséért látogassatok el a FITEQ honlapjára: https://www.fiteq.org/events/371/details