Vissza

Újabb sikeres regionális megmozdulás

Múlt hét hétfőn folytatódott a hazai teqball regionális megmozdulása. A csongrádi Ifjúsági Házban került megrendezésre a II. Alföld Junior Teqball Kupa, ahol négy egyesület versenyzői mérték össze tudásukat egyéni és páros kategóriákban.

Az eseményen jelen volt a MATESZ főtitkára, Tóth Tamás és alelnöke, Imreh Balázs.

undefined

A teqball népszerűsítése és elterjesztése érdekében elkezdett regionális megmozdulások (edzések, majd torna) bebizonyították, hogy egyre több érdeklődő csatlakozna sportágunk űzői közé, így a jövő év egyik nagy célkitűzése, hogy a jelenlegi egy régió további három régióval bővüljön és az adott régiókban az ideihez hasonló programokkal vonzunk be sportágunk számára a lelkes sportolni vágyókat, fiatal tehetségeket.

A regionális teqball mozgalom az adott régióba tartozó egyesületek között alakítana ki szoros kapcsolatot és a helyi sportélet számára nyújthatna újdonságot a teqball sajátosságainak köszönhetően. Mindez gyümölcsöző lehet a közösségnek is és Szövetségünk pedig újabb tagokkal bővülhet, mely tagok sportolói közül az új nemzedék bajnokai kerülhetnek majd ki idővel.

Köszönjük a Feketevár SE-nek a szervezést!