Vissza

A Trackateam sportinformációs rendszert továbbfejlesztették a MATESZ igényeihez igazítva

Miközben a magyar teqball válogatott nagy sikerekkel szerepelt a Teqball Világbajnokságon a németországi Nünbergen, a Magyar Teqball Szövetég elkezdte használni a szövetségi igényekhez továbbfejlesztett Trackateam sportinformációs rendszert.

A Nemzeti Sportinformációs rendszerhez kapcsolt online szoftverszolgáltatás sokkal többet nyújt, mint a törvényi előírásoknak megfelelő adatok gyűjtése, rögzítése és automatikus továbbítása az NSR adatbázisba. Segítségével a mindennapi működéshez szükséges adatok gyorsan és könnyen kereshetővé válnak, minden munkatárs ugyanazt a naprakész állapotot látja, nem kell különboző programokat használni tevékenységenként, de még ennél is fontosabb, hogy az adatok nem vesznek el és védve vannak. Nagy segítség lesz a szoftverszolgáltatás abban, hogy a működés átláthatóvá váljon és közös munkaterületet biztosítson.

A szövetség minden tagegyesülete számára ingyenes szakosztályi hozzáférést biztosít a Trackateam sportinformációs rendszerhez, amivel így az egyesületek is élvezhetik és kihasználhatják az online szoftverszolgáltatás előnyeit. Mindezekről és az egyesületek számára biztosított betekintő tájékoztatóról később adunk hírt.

További információ a Trackateam sportinformációs rendszer által kínált megoldásokról itt található: https://www.trackateam.hu/megoldasok/