Vissza

Tisztújítás a Magyar Teqball Szövetségben, Tóth Tamás a szervezet új főtitkára

Veres Péter, a Magyar Teqball Szövetség korábbi főtitkára és elnökhelyettese lemondott a szövetségben betöltött minden tisztségéről. A Szövetség hálás Péter áldozatos munkájáért, amelyet a szövetség szolgálatában végzett annak megalakulásától egészen lemondása napjáig .

A MATESZ megüresedett főtitkári pozícióját 2023.02.17.-től Tóth Tamás töltötte be. 

Tamás első gondolatai főtitkárként...

"Bízom benne, hogy a Teqball Kft. kötelékében eltöltött évek alatt szerzett tapasztalatommal és rendezvényszervezői, középvezetői gyakorlatommal tudom segíteni szövetségünk gyors fejlődését, növekedését.

Az ilyenkor szükséges átadás-átvételi feladatok mellett a hazai versenyrendszer koncepciójának véglegesítésén dolgozunk, hiszen szövetségünk olyan rendezvény- és versenysorozatot kíván lebonyolítani ebben az évben, amely sportszakmai szempontból mind az amatőr mind a sportág nemzetközi elitjéhez tartozó játékosok számára megfelelő szintű és minőségű versenyzési lehetőséggel tud szolgálni, szervezettségében pedig kielégíti a nemzetközi eseményekhez szokott játékosok kívánalmait is.

A versenyrendszer részleteit hamarosan közzétesszük, addig is kívánok a sportolóknak, sportvezetőknek eredményes, sérülésmentes felkészülést az idei versenyszezonra."

Sikeres és eredményes munkát kívánunk Tamásnak a Magyar Teqball Szövetség nevében!