Vissza

Sikeresen zajlanak a regionális teqball edzések

Regionális aktivitás és a közös edzések gondolata a nyár folyamán fogalmazódott meg Tóth Tamás (a Magyar Teqball Szövetség főtitkára), Imreh Balázs (a Magyar Teqball Szövetség alelnöke), Isán András (Kiskunfélegyházi Fiatalokért Sportegyesület vezetője), Kozák László (Feketevár Sportegyesület vezetője) és Orosz Viktor (Kecskeméti Infinity Teqball Sportegyesület vezetője) között.

Az elképzelés terveit egészen korán már augusztus elejétől el is kezdték megvalósítani, hogy az egymáshoz közel levő fiatal egyesületek összefogva, egymást támogatva tudják népszerűsíteni a teqballt és ezzel egyidejűleg lehetőséget biztosítani a már meglévő játékosoknak a fejlődésre és új tapasztalatok szerzésére. 

Első alkalommal Kecskemét fogadta a többi klub tagjait, második alkalommal pedig a Kiskunfélegyházi edzésre csatlakozhattak be a fiatalok. Múlt hét pénteken Csongrádon került megrendezésre immáron a 3. edzés.

undefined

undefined

A következő lépcső egy a regionális klubok között megrendezésre kerülő amatőr verseny, ahol az edzések alkalmával egymással és a sporttal megismerkedő gyerekek összemérhetik tudásukat és profi körülmények között belekóstolhatnak abba, hogy milyen is egy teqball kupa. Az első verseny a tervek szerint Csongrádon kerül majd megrendezésre még az ősz folyamán, de a cél, hogy 3 havonta legyen egy verseny a lelkes amatőröknek.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Forrás: https://infinityteqball.hu/hirek/