Vissza

Nagy sikert aratott Amatőr Beach Teqball Kupa sorozatunk az EFOTT-on

Július 15-én a nagy népszerűségnek örvendő EFOTT fesztivál keretein belül rendezhettük meg Amatőr Beach Teqball Kupa sorozatunk 1. állomását. 

A kupasorozat célja, hogy minimum 3 állomásos rendszerben versenyzési lehetőséget biztosítson azon sportolók számára, akik a magyar teqball sportéletbe újonnan szeretnének becsatlakozni, illetve nem szerepelnek a FITEQ által szervezett nemzetközi versenyeken rendszeresen. A Magyar Teqball Szövetség csak páros kategóriában hirdetett versenyzési lehetőségeket. Férfi és női sportolók egyaránt nevezhettek a versenyekre, akár vegyes páros formációban is vártunk indulókat.

undefined

A versenyen indulók az aznapi koncertekre is jogosultak voltak, valamint kedvezményes áron vásárolhattak heti bérletet, így igazán vonzó volt a részvétel. Nagy örömünkre szép létszámú sportolói bázis jött össze, több ismerős és új arcokkal is találkozhattunk. 

Az 1. állomás végeredménye: 

1. Toronyi Ádám- Gendur Milán
2. Nagy Antal - Molnár Miklós
3. Sulyok Loránt- Szánto Gergő
4. Kovács Ádám - Biacsy Ferenc
5. Sagyebó István - Sebestyén Apor
6. Vitos Norbert - Cseszlai Bence
7. Király Orsolya - Varga Balázs
8. Sipkó Bálint- Nádai Péter
A következő forduló augusztus 5-én az ábrahámhegyi KŐFESZT-en kerül megrendezésre, ahová ismét szeretettel várjuk az érdeklődőket.
Magyar Teqball Szövetség / Blázsovics-Petri Zsófia /