Vissza

European Teqball Tour - Marosvásárhely 1. napi összefoglaló

Április 29-én a férfi párosok kezdték meg a szereplést a European Teqball Tour marosvásárhelyi állomásán. A 41 duó 8 csoportban küzdött a továbbjutásért. Magyar küldöttségünkből (8 és fél csapat) 5 páros tudta csoportköreit sikeresen venni, s bekerülni a legjobb 16 közé.

Az Infinity Teqball és Phoenix Teqball társulása, Csereklye Martin és Kovácsfi Barna személyében nagy fölénnyel aratott győzelmet az amerikai Frankie Diaz és a tornán legfiatalabb magyar játékosunk, az Infinity-s Tóth Benjámin felett. Egy másik találkozón, Párizs ezüstérmesei, a Katz és Velkey kettős a cseheket hagyta hátra 2 szettben, s a győzelmi sorozathoz csatlakozott a Világbajnok Bányik & Blázsovics és a Steqerz színeit képviselő Forgács Bence & Odnoga Mátyás duó is. 

Így tehát a nyolcaddöntőben 4 magyar csapatért is szurkolhatunk szombaton, a torna 2. napján, ahol már a vegyes párosok is megkezdik mérkőzéseiket.

A 2. nap programja:

9.00-9.40-ig férfi páros nyolcaddöntők

  • Csereklye Martin/Kovácsfi Barna (Infinity Teqball/Phoenix Teqball Academy) vs. Julien Grondin/Hugo Rabeux (Teqball Thann Club)
  • Katz Balázs/Velkey Balázs (Phoenix Teqball Academy) vs. Györgydeák Apor/Ilyés Szabolcs (Góbék Teqball Team)
  • Bányik Csaba/Blázsovics Ádám (Phoenix Teqball Academy) vs. Forgács Bence/Odnoga Mátyás (Steqerz)

9.40-18.30-ig vegyes páros kategória (csoportmeccsek / egyenes kieséses szakasz)