Vissza

BioTechUSA x MATESZ: együtt a magyar teqball sikeréért

Nagy öröm számunkra, hogy a 2023-as év sikeres együttműködését követően az idei évben is szakmai partnereink között köszönthetjük Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártóját. A BioTechUSA magas minőségű termékei mellett, tapasztalt sportcélú táplálkozási szakértői bevonásával kiemelt szakmai támogatást nyújt a Magyar Teqball Szövetség részére.

undefined

Nagyon hálásak vagyunk a BioTechUSA-nak, hogy a tavalyi, sporteseményekben rendkívül gazdag évben számíthattunk a szakmai támogatásukra. A tavalyi év közös sikerei mögött - a krakkói Európa Játékokon szerzett 2 arany, a bangkoki világbajnokságon egy arany, egy ezüst és egy bronzérem megszerzése – a sportolók rendkívüli teljesítményén túl egy professzionális szakmai stábra is szükség van. A Szövetség támogatójaként a BioTechUSA szakértelmével hozzájárult a magyar teqball válogatott eredményes felkészüléséhez. A Szövetségünk számára legfontosabb versenysorozat, a MOL Országos Teqball Bajnokság során is közösen tettünk a sportág népszerűsítéséért, így mindannyian élvezhettük a közös siker örömeit, ahogy a szlogenben is hangzik - „The feeling of success”.

Az idei évben a BioTechUSA a felnőtt válogatott mellett az utánpótlás válogatott szakmai felkészülését is támogatja, valamint a nagy sikernek örvendő MOL Országos Teqball Bajnokság kiemelt partnerei is.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Magyar Teqball Szövetség / Blázsovics-Petri Zsófia /