Vissza

Az európai Teqball Tour sorozat Romániában folytatódik

Április 29. és május 1. között Marosvásárhely várja a teqball sztárjait az európai Teqball Tour következő állomásán. A jelenlegi világelső Bogdan Marojevic és Nikola Mitro (férfi páros), valamint Bányik Csaba és Janicsek Zsanett (vegyes páros) minden bizonnyal folytatni kívánja közelmúltbeli domináns formáját s ismét a dobogó legfelső fokáért szállnak harcba.

Erdély történelmi vidékére 41 férfi és 36 vegyes páros látogat el azzal a céllal, hogy megmutassa mire képes a teqball asztaloknál. Magyarországot az Infinity Teqball , a Phoenix Teqball Academy, a Steqerz, az Agroméra Teqball Academy és a Bodker SE képviseli számos tehetséges sportolóval.

Szerbia regnáló világbajnokai számára nyilvánvaló kihívást jelent a Phoenix Teqball Academy színeit képviselő Blázsovics Ádám és Bányik Csaba, akik csak a múlt hónapban veszítették el világranglista vezető pozíciójukat. A Párizsban ezüstérmet szerző szintén Phoenix-es Katz Balázs és Velkey Balázs ezúttal minden bizonnyal fényesebb éremre vágyik, így tőlük is remek mérkőzésekre számíthatunk.

Vegyes párosban a kiváló formában lévő Világbajnok Janicsek Zsanett & Bányik Csaba kettős helyzetét ismét egy rendkívül erős mezőny fogja nehezíteni.

A 30.000 dolláros pénznyeremény tovább növeli az esemény tétjét, rangját és izgalmát, s a Teqball történelem tovább íródik Erdélyben!