Vissza

5/5 döntőben vagyunk érdekeltek a madridi Teqball Tour-on

Utolsó napjához ért a madridi Teqball Tour, amely a 2023-as krakkói Európa Játékok 3. kvalifikációs állomása is egyben. Sportolóik szenzációs teljesítményének köszönhetően a mai döntők napján mind az öt kategóriában szurkolhatunk magyar győzelemért. 

A mai program 14 órától kezdődik és élőben követhető a Teqball - YouTube csatornáján (TEQ TV) keresztül. 

Női egyéni

A hölgyek egyéni kategóriájával fog megkezdődni a 4 napos torna záró napja. Nagy örömünkre mindenképpen magyar aranyéremnek örülhetünk majd, hiszen világbajnokunk Izsák Anna (Puskás Akadémia) és Ács Krisztina (Phoenix Teqball Academy SE) fog szembenézni egymással.

Női egyéni döntő.webp

Férfi egyéni

A férfiaknál 4x-es világbajnokunk, Blázsovics Ádám (Phoenix Teqball Academy SE) néz szembe örök riválisával, Györgydeák Aporral (Góbék Teqball Team, Románia), aki a legutóbbi skopjei tornán sikerült legyőznie. Az álomdöntő tehát ismét összejött és reméljük hasonló végeredménnyel zárul, mint legutóbb. 

undefined

Női páros 

A hölgyek páros számában a STEQERZ női duója, Péchy Petra és Vicsek Nóra kvalifikálta magét a fináléba, ahol a székely lányokkal, Barabási Kingával és Dakó Katalinnal kell megmérkőzniük a trófeáért. 

undefined

Vegyes páros

A vegyesek döntőjében ismét két magyar kettősért szoríthatunk. A 2022-es világbajnok, Bakó Ádám (STEQERZ) és Vasas Lea (Agroméra Teqball Academy), valamint az először összeálló Bányik Csaba és Ács Krisztina (Phoenix Teqball Academy SE) mérkőznek meg egymással. 

Vegyes döntő.webp

Férfi páros

A sportág király számának tartott kategóriájában a női egyénihez és a vegyes pároshoz hasonlóan szintén magyar döntőre készülhetünk. A sikersorozatát élő Bányik Csaba és Katz Balázs (Phoenix Teqball Academy SE) kettős mérkőzik meg a 2022-ben világbajnoki ezüstérmet szerző Blázsovics Ádám & Bakó Ádám duóval. Látványos ütközet elé nézünk miden bizonnyal. 

undefined

14 órától tehát lesz miért a képernyők elé tapadni. Szurkoljunk együtt Magyarország legjobbjainak!